Tuesday, December 05, 2006

What gender is your brain?

Your Brain is 27% Female, 73% Male

You have a total boy brain
Logical and detailed, you tend to look at the facts
And while your emotions do sway you sometimes...
You never like to get feelings too involved

Saturday, April 08, 2006

What the bleep do we know?

Ik heb gister voor de 3e keer 'What the bleep do we know' gekeken. Zo zwaar boeiend. En natuurlijk leverde het de nodige discussies op.

- Kwantum fysica


Kwantum fysica, kort en bondig, is een fysica van mogelijkheden. Dit zijn gerichte vragen over hoe wij de wereld ervaren, en of er een verschil is tussen hoe wij de wereld ervaren, en hoe deze werkelijk is.

De hersenen verwerken 400 miljard stukjes informatie per seconde. Maar wij zijn ons slechts van zo'n 2000 bewust. Ons bewustzijn van deze 2000 stukjes informatie, gaat slechts over de omgeving, ons lichaam, en over tijd.

Indien de hersenen 400 miljard stukjes informatie verwerken, maar slechts bewust zijn van 2000, betekent het dat de werkelijkheid altijd in de hersenen plaats vindt. Het ontvangt die informatie, maar we gebruiken het niet.

Is het mogelijk dat onze ogen meer zien, dan onze hersenen in ons bewustzijn projecteren? Zoals onze hersenen samengesteld zijn, zien wij slechts wat wij mogelijk achten. We vergelijken patronen, welke reeds door conditionering in onszelf aanwezig zijn.

We denken aan dingen, en dan maken we de realiteit meer werkelijk dan het is. En dan lopen we vast. We zitten vast in de gelijkheid van realiteit. Als realiteit tastbaar is, ben ik ontbetekenend en kan het niet meer veranderen. Maar als realiteit mijn mogelijkheid is, mogelijkheid van bewust zijn zelf, komt onmiddellijk de vraag hoe kan ik deze veranderen? Hoe kan ik het beter maken, hoe kan ik het gelukkiger maken? Ziet u hoe we ons zelfbeeld uitbreiden? In het oude denken, kon ik niets veranderen, omdat ik geen enkele rol speel in de realiteit. Realiteit is er al, het zijn materiele objecten die hun eigen gang gaan, via wetten van voorbestemming en wiskundige determinaties wat zij zullen doen in een bepaalde situatie. Ik, degene die het ervaart, heb er geen enkele rol in. In de nieuwe visie kan wiskunde ons iets geven. Het geeft ons de mogelijkheid dat wij door middel van wiskunde bewegingen kunnen veronderstellen. Maar het kan ons niet de werkelijke ervaring geven, welke ik in mijn bewustzijn heb. Ik kies voor die ervaring en daardoor in feite creëer ik mijn eigen werkelijkheid.



Als we bewust onze bestemming bepalen, en als we bewust vanuit een spiritueel standpunt spelen met het idee, dat onze gedachten de realiteit in ons leven kan beïnvloeden, want realiteit staat gelijk aan leven, dan heb ik een kleine overeenkomst wanneer ik mijn dag creëer. Ik gebruik deze tijd om mijn dag te creëren, en ik beïnvloed het kwantum veld. Als de waarnemer mij echt de hele tijd observeert als ik dit doe, en er is een spiritueel aspect aan mijzelf, geef me dan vandaag een teken dat je aandacht had. Voor een van de dingen die ik tot stand heb gebracht. En breng die op een manier die ik niet verwacht. Zodat ik verbaasd ben over mijn mogelijkheid om deze dingen te ervaren. En laat er geen twijfel over bestaan dat dit van jou komt."

Het is wetenschappelijk bewezen dat gedachten de structuur van water kunnen beïnvloeden. Ons lichaam bestaat voor 90% uit water. Denk je dan eens in wat wij met ons lichaam kunnen doen, door middel van gedachten.

---> Wij vinden: huuraaaaay bring on the good time ^^ Het is zoals ze altijd al gezegd hebben, positief denken is de kracht. Wij zijn echter verslaafd aan een bepaald soort emoties, in veel gevallen zijn dit negatieve emoties. Op het moment dat wij een emotie ervaren, worden er peptiden van een bepaald soort emotie de bloedbaan ingestuurd. Cellen hebben receptoren voor de verschillende soorten peptiden. De cel past zich echter aan aan de hoeveelheid peptiden van een bepaald soort, en zal meer receptoren aan gaan maken wanneer de cel vernieuwd moet worden. Hierdoor bouwen we een structuur in onze hersenen, die bepaalde emoties aan bepaalde gebeurtenissen koppelen. Als wij in staat zijn, andere emoties te koppelen aan gebeurtenissen, zijn we dus ook in staat de structuur in onze hersenen te veranderen en daarmee ons welzijn, onze omgeving, ons leven ten goede te beinvloeden. Jij creeert je eigen succes.

You can do it put yer ass into it ^^

- Degeneratie

Het veranderen van een gen wordt mutatie genoemd. Het veranderen van een essentieel gen wordt echter geen mutatie genoemd, maar beschadiging. Daarom wordt dit al degeneratie gezien en en niet als evolutie. Voorbeeld: Vleermuis in een grot die zijn zicht verliest.

---> Wij vinden: dit is geen degeneratie maar aanpassing.

Survival of the fittest Max, AND WE'VE GOT THE FUCKING GUN!

- Mogelijkheid van een utopische samenleving

Hier hebben we uren over gediscussieerd, maar we worden het maar niet met elkaar eens. Hier komt nog wat als ik tijd heb ;p

---> Wij vinden: heeeeeeel veeeeeel ;p

More to come ^^

Wednesday, March 01, 2006

Ik ben stoned en ik ervaar.

ik ben stoned, mijn been schokt, en er zit een velletje op m'n lip die er niet vanaf wil. Typisch van die dingen waar je je aan gaat irriteren als je stoned bent. ik hoor geluiden die ik normaal niet hoor, maar ik herken ze wel vast van de vorige keer dat ik stoned was. ik hoor het zoemen van de monitor. ik hoor de fan die nog harder zoemt. samen vormen zij een storm aan geluidsgolven
die ik echt totaal niet kan waarderen op het moment. ik voel druk op mijn oren ik slik een paar keer. ik rol met m'n ogen, want ik begin het nu toch behoorlijk irritant te vinden. ik kijk naar de afstandbediening. als ik die nou pak. kan ik de tv aanzetten en luisteren naar de tv. en voor ik het weet kom ik omhoog en pak ik de afstandsbediening. verbazingwekkend. WOW. geluid. Verwonderd kijk ik naar de tv. Discovery 9, wat een prachtzender. oh het praat weer! hmm toch maar zappen, pratende mensen in pak, daar heb ik nu geen zin in. Wow! ik zag een hele lelijke man, ik schrok echt van hem. Madonna. She's sorry. So am I. gek genoeg vind ik het nummer nu wel leuk maar dat is waarschijnlijk omdat ik stoned ben. want zo maf ben ik normaal niet.
gatver, ze is echt oud. nee. het is niet leuk meer. geen tmf voor mij dan maar. oh. het is afgelopen, althans bijna. houd ik het vol? kom op, alsjeblieft schiet op. kane. hmm, vind ik kane leuk? ik weet het nog niet, en besluit op de titel te wachten. Believe it. vind ik dit leuk? ik weet 't niet. tis beter dan madonna. zal ik zappen? zal ik het kijken... hmm dilemma. als ik nog lang wacht met beslissen, hoef ik niet meer te beslissen want dan is het nummer al afgelopen. jezus, ik ben echt zo traag op het moment. oh ja, kane. vind ik het nou leuk of niet? hmm hij was altijd wel heet, toen ie jong was. believe it... hmm ik ben er nog steeds niet uit. het is iig niet dusdanig irritant dat ik wmeteen al wilde zappen. ik ben nog steeds in conclaaf daar over. oh coole lichtshow. oh ja, de aftiteling. blijkbaar vond ik het leuk genoeg dus. het grappige van stoned zijn is dat je dingen heel anders ervaart. je ervaart nu op zich niet perse de dingen. maar je ervaart dat je ervaart. het geeft een hele andere dimensie qua gewaarwoording. mijn tenen zijn vervelend. vooral die aan m'n linkervoet. oh! nu is het de rechter. ja. ik ben in een oetelbui. mijn oog doet zeer, het prikkelt en voelt droog aan.
oh ik zou wel willen eten nu. oh god, ik wil eten. ik wil heel erg graag eten. hey, een leuk liedje op tv. sugababes, die blonde is goed lekker. rood staat haar erg goed. oeh blauw niet. hey, een interessante clip. 2 chagerijnige wijven in een achtbaan. hmm die rechter wordt enthousiast. jezus, je lijkt er niet intelligenter op. stop maar. wow, de hele clip lang zijn die 2 wijven in die
achtbaan, en ineens komt er een gezicht op 't beeld. met een zwarte achtergrond. dat was wazig. hij verpestte het. oh nou is er weer! Kashmir geloof ik dat het heet. dit is echt kut. oh, keane, geloof ik. oh nee, niet eens. Het is starsailor, met in the crossfire. I don't see myself when i look in the mirror. ja. leuk liedje. hmm, hij is best wel cute. Wow! Eten. ik heb eten gepakt! gehakt
van de taco's met geraspte kaas. koud wel te verstaan. maar ongetwijfeld, erg lekker. euforisch. lekker. maatschappij. socialiteit. en webcamgirls. en eten. zeer zeker. ik ben blij met het eten. hard-fi met cashmachine. erg fijn. oh evenals dit eten overigens. zo. genoeg eten. wil het morgen opwarmen. dat lijkt me strak. hey, jack johnson met upside down op tv. ik kende dit nummer al lang voordat tmf em draaide. ik houd van jack johnson. lekker chill. oh hey,
ik wil roken! aw, aapjes kunnen cute zijn. hmm typen is irritant. hey, ik kan wel weer gaan eten. dat is wel leuk. bah, u2. ik haaat dit nr. klinkt veels te u2. alsof ik het al duizenden keren gehoord heb. zap. dit doet pijn aan m'n hoofd. zoveel wit. No worries de zwart witte clip. geen idee
van wie. zap. rammstein. heerlijke muziek. verschrikkelijk vieze zanger. wow, een grote naakte mannelijke orgie. interessant. veel spieren involved. zanger is eng, met dat lange haar en die enge tong. ik vind em eng. en toch heeft het wel wat. het is lelijk, het staat hem niet. maar toch
heeft ie wat. mann gegen mann. regen. oeh interessant. natte mannen zijn mooi. bed. damn lag ik nu meteen maar in bed. ik wil naar bed. bed klinkt zo ongelooflijk fijn op het moment. ik ga naar bed.

Welterusten! oooh dit gaat zo fijn zijn...

Tuesday, February 28, 2006

Oh dear :\

Already a week ago that I last posted something. I've been ill all week, and I still am. Which is crappy, considering the fact that I was supposed to start my new job on monday. After spending a couple of days on the couch basically just boring myself, I thought I could log onto irc for a bit. Cause I was so extremely bored. I didn't have anything else to do, so I figured why not? So there I was again, using irc entire days. And I realized that I didn't quit without reason. I just don't know how to control myself when I'm online. So no irc for me anymore for the time being.
So basically it comes down to this: It's okay to be extremely bored, and do nothing, as long as I don't get on irc. Somehow it still doesn't satisfy me ;p
I want to get out, I want to go somewhere, I want to do something. I don't want to wait for my life to be over. Oh, and I would like some energy.

I love my life...

Tuesday, February 21, 2006

Good will

I had a jobinterview today. But today I woke up without a voice, my throath hurted like hell. Bummer.
Why of all days, why this day? I went to the jobinterview anyway. It kept getting worse though. And when I finally sat there, I was shivering. Wonderful. A fever. Timing. Couldn't've planned it better myself. Why? When I finally decide to pick things up again, I get this. I guess someone doesn't like me ;p
Anyways, I'm kinda proud that I went to the jobinterview when feeling this sick. If that doesn't show that I _really_ want that job, beat me. Oh on the other hand, please don't. My head already tends to explode without someone beating it -_-

Time to lie down, and watch a season of Friends ;p

Ciao ;x

Sunday, February 19, 2006

Weeee <3

Lalalala, weeeeeeeeeee <3
My weekend rocks! So... that's it for now ;]

Friday, February 17, 2006

Busy?!

I was actually too busy to post anything yesterday. Another miracle ;p I've done a lot yesterday, so I'm actually kinda proud hehe. And today, well today I woke up at 8 AM. And that hasn't happened in a long time. A very long time. Not that I like it, I never liked doctors :\ But I got to go anyway.

And tonight, tonight I'll be in the arms of my beloved bf again. :] Finally...

So this day is going to rock anyway, and the next 2 days will rock as well ^^ So see y'all in a few days ;D

Lalala, weeeeeeeeeeee ;D

Wednesday, February 15, 2006

Motivation ahoy!

Thanks to the one that made this pic for me ;p
I can use stuff like this ;p I know what I'm doing, and I know I'm walking in the right direction. I've got to keep it up. Motivation ahoy! I'M DOING GREAT!!!
Yes, I'm proud of myself. Something wrong with that? No? I thought so :]

Let's do something useful today ;D


Tuesday, February 14, 2006

Another day in paradise...

This day wasn't a wonderful day either. But I did do something at least. I woke up today not cause my new bought alarm works wonderfully well, but because a friend came barging in telling me the good news: "n00b is lost". n00b is my cat btw. When one of our friends left this morning, she didn't close the door to the livingroom. And as the window was open wide, n00b saw a once of a lifetime opportunity. So she spent the entire morning, skipping on the roof, watching all the incredible things she has never seen before. Listening to all the sounds she never heard before. Ducking whenever a bird flew over. Must've been great. She was all hyper when we finally saw her, and were able to get her back in side again. I actually thought I'd lost her. But that _thank whoever_ wasn't the case.
Hmm, 5 days without IRC and online games so far. Go me...

And another day down the drain

Monday, February 13, 2006

Okay....

This day totally sucked so far. I wasn't able to get up in time, as I couldn't get to sleep last night. I went to bed pretty early, but just couldn't sleep. When I finally fell a sleep, I only had 2 hours of sleep left. But of course I just slept right through the alarm. So it was too late to do the things I wanted to do. I decided to buy myself an alarmclock. A loud one. I hope it works cause this just plainly sucks.

Alright, it's time to cook :\ Wish me luck -_-

/me sings: I wish you were here

Sunday, February 12, 2006

Housewife?

I feel like a total housewife atm. Not desperate though. Doing the laundry, cooking, there aren't many things I hate more. But after today, I must admit that it gives me a slight feeling of satisfaction. There I've done something useful today, it's a miracle. The only thing I still need to do is cleaning. I wonder if tomorrow will be a good day, like today. It'd better be a good day. And if not, then it'll be "get of yer lazy arse for once!" all over. That's me talking to myself. A couple of years ago, they asked me if I thought I would be able to motivate myself when needed. I said I probably couldn't. So now's the time to find out.

Let's do it.

Sunday, Bloody Sunday...

I feel the urge to click on my roommates' active IRC-client. I'm bored. I can't do anything as my roommate is still asleep. So can't play piano, or guitar, or watch tv etc. So basically I'm forced to blog. I'm going to kick him in a few though. We agreed on getting up at 1 pm. We both failed. We both suck. It's not motivating I tell you. Alright, time to get up lad. Let's get our fucking arses back to work, and stop the useless whining about being tired. Our own fault, should've gone to bed earlier.

Wakey wakey! Eggs and bakey!

Now then.

And so the randomness continues.

4 pm in the afternoon now, and I only just woke up. Already I'm quite frustrated cause of the fact that I didn't get up in time. This promises to be a wonderful day. A sunday. The day I hate.

Why did I start this blog? Cause I need some place to write down how I'm feeling. You see, three days ago, I made a decision. I decided to quit online gaming (txtbased) and IRC (chatclient). The thing is, that I'm quite addicted to IRC. It all started with the online games ofc, most alliances require IRC activity. So I started using IRC, and got addicted. I was online everyday, all day. It was my own little world, where I happily dwelled, while hiding for reality.

But not anymore, it's time to get my life back on track. Here you can read how I'm doing. And secretly I hope that some of my mates will do the same.

real life, here I come!

And so the randomness begins...

As I'm beginning my first post, my roommate comes back, and claims his pc. Which isn't entirely unexpected as it is his pc. So this will be it for now.

More randomness will come.